Voimapuu – katsaus vuoteen 2020 ja luetuimmat artikkelit

Näin vuoden vaihtuessa on mielenkiintoista ja mukavaa luoda katsaus menneeseen vuoteen. Niinpä kävin kurkistamassa Voimapuun tilastoja ja kokosin tähän postaukseen vuoden 2020 aikana eniten luetut artikkelit.

Voimapuun lukijamäärä on kasvanut vuosi vuodelta, mistä olen todella innoissani. Kun aloitin Voimapuu -blogin kirjoittamisen maaliskuussa vuonna 2017, oli vuoden lopussa lukijoita 2328 eli kuukautta kohden noin 200.

Vuoden 2020 aikana lukijoita on ollut 45 883, mikä tarkoittaa keskimäärin 3800 kuukausittaista lukijaa! En ollut uskoa silmiäni… Aivan mahtavaa!  

Lämmin kiitos kaikille Voimapuun lukijoille 🌺🧡.

Tästä on mukava jatkaa…

Kun tarkastelin suosituimpien artikkelien aihealueita, nousi yksi, ”Retroruokaa”, selvästi ylitse muiden. Retroruokaa” kuuluu yläkategoriaan ”ILOA IDEOISTA”.

Seuraavaksi suosituimmat artikkelit sijoittuivat aihealueelle ”VOIMAA KULTTUURISTA”. 10 suosituimman joukkoon kipusivat myös artikkelit kategorioista ”TERVEYDEKSI” ja ”TIENHAARASSA”.

Työhön liittyvät artikkelit kategoriassa ”TÄNÄÄN TÖISSÄ” eivät innostaneet lukijoita vuonna 2020. Voisiko koronaepidemialla mahdollisesti olla osuutta asiaan? Tosin olen myös kirjoittanut vähemmän työhön liittyviä artikkeleita viime vuonna.

Vuosien 2017-2018-2019 kestosuosikki Kapselivaatekaappi – helppoa pukeutumista putosi 10 kärjessä -listalta vuonna 2020. Artikkeli kuuluu ILOA IDEOISTA -yläkategoriaan.

Voimapuussa on artikkeleita kaikkiaan 125 kpl.

Kun 10 kärjessä listaa katsoo, voi havaita, että erityisesti arkipäivään liittyvät aiheet kuten esimerkiksi ruoka, liikunta ja harrastukset kiinnostivat Voimapuun lukijoita viime vuonna. Noihin aihepiireihin kannattanee minun jatkossakin sitten keskittyä.

Voimaantuminen voi tapahtua monin eri tavoin – teema jatkaa blogin punaisena lankana.

Voimapuun 10 kärjessä artikkelit:

Savolaista ohrarieskaa (16 409 lukijaa)

Kotoista lanttukukkoa (4267 lukijaa)

Ruokaisa lihapiirakka (1540 lukijaa)

Wieninleike – täyttävä retroherkku (1186 lukijaa)

Hyvinvointia taiteesta ja kulttuurista (1084 lukijaa)

Hylätyt talot – muistojen pihat (1054 lukijaa)

Herkuttele retrovoileivillä (998 lukijaa)

Mosaiikki – innostava harrastus (976 lukijaa)

Motivoi itsesi liikkeelle – tee liikuntasuunnitelma (926 lukijaa)

Voimapuu – menetelmän avulla ratkaisuja pulmatilanteisiin (794 lukijaa)


Onko sinulla mielessäsi aiheita, joista haluaisit lukea? Vinkkaa alle ”Kirjoita kommentti” -kenttään tai yhteydenottolomakkeelle! Mielelläni otan vastaan artikkeli-ideoita tai muita ideoita, mitä toivoisit Voimapuun sisältävän.

Onnea ja menestystä vuodelle 2021!

– Sirpa 🧡

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s