Info

Lämpimästi tervetuloa Voimapuu -blogiin!

Voimapuu -blogi on perustettu maaliskuussa 2017. Blogin ” punaisena” lankana on voimaantuminen, josta juontaa juurensa blogin nimi, Voimapuu. Voimaantua voi monin eri tavoin. Voimaa voi saada luonnosta, perheestä, työstä, harrastuksesta, arkisista askareista, estetiikasta, yhteisöllisistä tapahtumista, keskusteluista jne. Voimaantumisprosessi on hyvin henkilökohtainen ja yksilöllinen.

Mistä kirjoitan?

Kirjoitan mm. työelämästä, työssä jaksamisesta ja sen tukemisesta (Tänään töissä) sekä elämän muutosvaiheista, jolloin useimmiten on erityinen tarve löytää ja uusintaa omia voimavaroja (Tienhaarassa).

Hyvä huolenpito omasta terveydestä ja hyvinvoinnista on yksi tärkeimmistä voimaantumiskeinoista (Terveydeksi).

Olen työskennellyt hoitotyössä, sosiaalisen ja ammatillisen kuntoutuksen sekä ohjauksen parissa. Työssäni olen huomannut luovien, taidelähtöisten menetelmien voimauttavan vaikutuksen, mistä syystä haluan tuoda esiin erityisesti taiteen ja kulttuurin tervehdyttäviä ja vahvistavia vaikutuksia (Voimaa kulttuurista).

Voimaantumiseen ja rentoutumiseen ei välttämättä tarvitse lähteä etsimään erityisiä keinoja ja menetelmiä. Voimaantuminen voi tapahtua myös tavallisessa arjessa, kunhan vain huomaa ja muistaa arvostaa arkipäivän voimaa tuovia pieniä ilonaiheita (Iloa ideoista).

Kurkkaa blogiteksteihin pintaa syvemmälle. Klikkaa linkkejä; useimmista aiheista löytyy myös toisenlainen näkökulma…

Toivon, että löydät sivuilta iloa, hyvää mieltä sekä voimaa arkipäivääsi!

Antoisia hetkiä Voimapuu -blogin parissa!

sirpa_22 (1)

– Sirpa -🧡

Ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla: sirpatiensuu.blogit@gmail.com

Lue lisää:

Avaimia voimaantumiseen
Miksi kirjoitan blogia?