Loma! – Ihanaa!

Lomamoodiin, Voimapuu

Loma! Ihanaa! Tuttu tunne useimmille. Talven jälkeinen odotus on vihdoin ohi ja virkistävä kesäloma alkaa – monilla jo heti kesäkuun alussa tai jopa jo toukokuun puolella.

Mieli valmistautuu lomaan jo edeltävänä työkautena. Kun loma vihdoin alkaa, ensimmäinen viikko voi olla todellista väsymystä. Siksi kesälomaa ei pitäisi odottaa koko kevättä, vaan minilomia tulisi olla säännöllisesti vuoden aikana. Loman hyvinvointivaikutukset haihtuvat melko nopeasti, joten lomaa kannattaa pitää myös syksyllä ja talvella.

Monilla ihmisillä on tapana tehdä kesälomalistoja. Jo pelkästään kaunis ilma voi tarkoittaa sitä, että on pakko tehdä jotakin, kuten vaikkapa pestä ikkunat, kääntää perunamaa tai istuttaa uudet puutarhakukat. On suoritettava! Ei kai kukaan vietä kaunista kesäpäivää laiskotellen…

Miten ennakoida loma? Katso vinkit oheiselta videolta…

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s