Mitä lahjaksi äidille? – Äitienpäivän hauskoja lahjaideoita

Äitienpäivä lahjaideoita, Voimapuu

Äitienpäivä lähestyy ja sen tiimoilta on inspiraatiopostauksen aika. Olen aina itse kovasti tykännyt katsella netistä ja lehdistä artikkeleita liittyen lahjaideoihin. Mikä siinä onkaan, että joskus on todella vaikeaa löytää hyvää lahjaideaa, varsinkin, jos lahjansaaja ei itse ole esittänyt mitään toiveita.

Äidit ovat usein sellaisia, että he eivät juurikaan ilmaise lahjatoiveitaan… ” en minä mitään tarvitse, kaikkea on”… Kuulostaako tutulta? No, tämä postaus on tarkoitettu juuri sellaiseen tilanteeseen, kun äiti sanoo, että kaikkea on, mutta kiva olisi äitiä kuitenkin jollakin lailla ilahduttaa.

Seuraavat ideat sopivat erityisesti äideille, jotka pitävät yllätyksistä ja hauskoista, jopa hassuistakin sellaisista. Toki nämä lahjaideat sopivat moneen muuhunkin tarkoitukseen kuin äitienpäivään. Artikkelissa esiintyvät linkit tuotteisiin ovat nk. affiliate-linkkejä. Voimapuulla on Coolstuff-verkkokaupan kanssa affiliate-kumppanuus (kaupallinen yhteistyö).

Kuvan alta löytyvien linkkien takaa löytyy perusteellinen (ja hauska!) kuvaus kustakin tuotteesta. Kirjoitan kuitenkin muutaman lauseen tuotteista myös tähän postaukseen.

Zenkuru® – Kokoontaittuva Kylpyamme

Puuttuuko äidiltä kylpyamme? Kätevän kylpypaljun ansiosta äiti pääsee kylpemään aina kun haluaa, vaikkei kylpyhuoneeseen mahtuisi tavallista kylpyammetta! Kokoontaittuvaan ammeeseen mahtuu hyvin istumaan. Kokoontaitettuna amme on litteä ja mahtuu sängyn alle tai oven taakse, joten se on loistava ratkaisu kylpyammeeksi ahtaisiin tiloihin! *Lisätiedot tästä…

Fold up -Toilettilaukku

Tämän yksinkertaisen nerokkaan meikkilaukun salaisuutena on kiristysnauha. Kun kiristysnauhan irrottaa laukun sivuilta ja avaat koko laukun, se taittuu auki kuin iso kangas. Toilettilaukku esittelee koko äidin meikkikokoelman niin, että hän löytää tarvitsemansa käden käänteessä. Fold Up -toilettilaukku on loistava niin kotona kuin matkallakin. * Lisätiedot tästä…

Towel Dress 2.0 – pyyhemekko

Towel Dress on kätevä vaatekappale, jonka äiti voi kietaista ylleen, kun hän suihkun jälkeen kuivattelee ja laittautuu. Pyyhemekon päivitetty versio joustaa selästä ja pysyy pakoillaan olkanauhojen avulla. Se on valmistettu mikrokuidusta, joka on pehmeä ja kuivuu nopeasti. Pyyhemekko sopii käytettäväksi kotona sekä rannalla tai altaalla. * Lisätiedot tästä…

Towel Twister – päähän kiedottava hiuspyyhe

Kuminauhan ansiosta tämän pyyhkeen voi pukea päähän kuin myssyn. Sen jälkeen hiukset kootaan pitkään taskuun, joka kieputetaan kierteelle ja kiinnitetään kätevästi takaraivolle. Kaiken lisäksi Towel Twister on valmistettu mikrokuidusta, joka imee vettä huipputehokkaasti. * Lisätiedot tästä…

KitchPro® Mini Donut Maker – donitsi/munkkikone

Äidin munkinpaisto helpottuu todella tämän laitteen avulla. Se laitetaan vain lämpenemään, kaadetaan taikina muotteihin, odotetaan muutama minuutti ja minimunkit ovat valmiit! Donitsiohjeita ja laitteen suomenkieliset käyttöohjeet löytyvät tuotteen esittelysivulta. * Lisätiedot tästä…

KitchPro® Pineapple Peeler – ananasleikkuri

Nyt äiti voi nauttia tuoreesta ananaksesta ilman, että joutuu näkemään suunnattomasti vaivaa ananaksen kuorimisessa. Tällä välineellä ananas on kuorittu tuossa tuokiossa. Ananaksen kanta leikataan pois, Pineapple Peeler kiinnitetään hedelmälihaan ja aletaan ruuvata. Kun on päästy ananaksen pohjaan asti, vedetään kuorija ylös ja sen mukana tulee ananaksen koko sisältö. Todella kätevää. Leikkurin toimintaa on esitelty Voimapuun artikkelissa ”Hedelmäsalaatti”, * Lisätiedot tästä…

Cool Mama -Jääkaapin Ilmanraikastin

Oletko kuullut äidin joskus tuskailevan jääkaapin hajujen kanssa. Vieraat tuoksut tarttuvat myös muihin jääkaapissa säilytettäviin ruoka-aineisiin. Cool Mama on jääkaapin ilmanraikastin, joka täytetään ruokasoodalla ja asetetaan jääkaappiin. Ruokasooda imee tunkkaiset hajut niin, että jääkaappi pysyy raikkaana, eivätkä jääkaapin tuotteet saa makua toisistaan. * Lisätiedot tästä…

Fiksu munankeitin

Haluaako äiti kananmunansa löysänä vai kovaksi keitettynä? Fiksu munankeitin ilmoittaa ääni- ja valomerkillä munien kypsyysasteen keittämisen aikana, jolloin äiti voi poimia munan keittimestä juuri niin kypsänä kuin haluaa. Keittimeen mahtuu 6 munaa, ja valmistusaika on 15 minuuttia kovaksi keitetyille munille. * Lisätiedot tästä…

Spralla® LED Lukulamppu Nipistimellä

Tässä paljon kirjoja lukevalle äidille kätevä lukulamppu. Lukulampun virtalähteenä on paristo ja siinä joustava varsi, jonka avulla äiti saa valon suunnattua tarkalleen oikeaan kohteeseen. Nipistimellä lampun voi kiinnittää kätevästi kirjaan, telttaan tai autoon. Lukulamppu on lisäksi kätevä ja kompakti matkakaveri, jonka voi taittaa kokoon. * Lisätiedot tästä…

Adapt-A-Desk kokoontaitettava tietokonepöytä

Tekeekö äiti töitä kotona? Säädettävällä tietokonepöydällä voi muuttaa sekä keittiön pöydän ergonomiseksi seisomapöydäksi että löytää täydellisen työskentelyasennon kotitoimiston sohvalla työskennellessä! Tietokonepöydän jalat säädetään halutulle korkeudelle ja niiden avulla luodaan mukava työskentelypiste lattialle, sohvalle tai sängylle. Pöytä on kokoontaitettava ja vie todella vähän tilaa. * Lisätiedot tästä…

Zenkuru® Sleep Sound Machine

Rentouttava ääni voi helpottaa uneen pääsemistä!  Sleep Sound Machine -äänikoneessa on 22 rentouttavaa ääntä, kuten esimerkiksi valkoinen kohina, sade, tuuli ja aallot. Laitteessa on ajastin, jolla voi valita haluaako kuunnella ääntä koko yön vai vain nukahtamisvaiheessa. Äänilaitteen virransyöttöön voi käyttää sekä USB-virtalähdettä että paristoja, minkä ansiosta laite kulkee kätevästi mukana työmatkalle, kesämökille ja muihin kohteisiin. *Lisätiedot tästä…


PS. Kokemukseni mukaan Coolstuff toimittaa tuotteet nopeasti, muutamassa päivässä ja maksaminen verkkokaupassa onnistuu hyvin.

______________________________

Kurkista myös Ostosoksalle – löydät lisää lahjaideoita!


Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s