Luo oma Voimapuusi

Oletko ollut koskaan tilanteessa, jossa ajatukset myllertävät päässä, olo on merkillisen ahdistava ja mieli tyytymätön, olet kaivannut jotakin muutosta elämään, mutta et oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä tai mihin suuntaa edetä?

Luo oma Voimapuusi – avaimia muutokseen

Voimapuu 3D

on selkeä, käytännönläheinen E-kirja muutoksen edistämiseen.

Kirja on tarkoitettu avuksi sinulle, joka painit pienempien tai suurempien haasteiden kanssa, etkä tahdo löytää niihin ratkaisua. Kirjassa käydään läpi Voimapuu -menetelmä vaihe vaiheelta ja opastetaan, miten rakennat itsellesi oman 8-osaisen Voimapuun ja hyödynnät sitä pulmatilanteessa.

Lähdet selvittämään pulmaasi askel askeleelta…

Askel askeleelta luot itsellesi oman Voimapuun, jonka avulla teet pienempiä tai suurempia ratkaisuja ja muutoksia elämässäsi –  juuri sen verran kuin haluat. Saatuasi oman Voimapuusi valmiiksi, voit hyödyntää sitä yhä uudelleen ja uudelleen. Voit käyttää sitä oppaanasi erilaisissa pulmissa ja se antaa sinulle aina uusia näkökulmia eri elämäntilanteissa.

Omaa Voimapuutasi voit rakentaa itseksesi, ystävän tai läheisen kanssa tai pienessä ryhmässä. Minkä tavan koet itsellesi sopivimmaksi. Jonkun toisen kanssa yhdessä tai pienessä ryhmässä (esim. 3-4 henkilöä) oman puun rakentaminen voi saada uusia ulottuvuuksia yhteisen vuorovaikutuksen ansiosta.

Kirja soveltuu myös sinulle, joka autat työksesi ihmisiä heidän pulmissaan. Voimapuu on innostava apuväline asiakastyössä.

Alkuvuoden tarjous!

tarjous kaksi opasta4

Luo oma Voimapuusi – Avaimia muutokseen  e-kirjan tammi-helmikuun tilauksiin  mukaan VAHVISTU, VOIMAANNU VALOKUVASTA e-opas!

Kuvien kanssa työskentely on luonteva tapa lähestyä tunteita herättäviä asioita ja tehdä löytöretkiä itseen… Vahvistu, voimaannu valokuvasta -opas tutustuttaa sinut erilaisten harjoitusten avulla siihen, miten voit hyödyntää valokuvia voimaannuttavasti. Harjoituksia voit käyttää apuna oman Voimapuusi rakentamisessa!

Haluatko kysyä e-kirjasta tai -oppaasta jotakin? Lähetä viesti sivuston yhteydenottolomakkeen kautta tai voimapuu@gmail.com

Tilaa e-kirja ja -opas TÄSTÄ.