VOIMAPUU e-kirja

Oletko tilanteessa, jossa ajatukset myllertävät päässä, olo on merkillisen ahdistava ja mieli tyytymätön, olet kaivannut jotakin muutosta elämään, mutta et oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä tai mihin suuntaan edetä?

Campwire_voimapuu

Luo oma Voimapuusi – avaimia muutokseen

on selkeä, käytännönläheinen E-kirja muutoksen edistämiseen.

Olen kirjoittanut tämän kirjan avuksi sinulle, joka painit pienempien tai suurempien haasteiden kanssa, etkä tahdo löytää niihin ratkaisua. Kirjassa käydään läpi Voimapuu -menetelmä vaihe vaiheelta ja opastetaan, miten rakennat itsellesi oman 8-osaisen Voimapuun ja hyödynnät sitä pulmatilanteessa.

Lähde selvittämään pulmaasi …

Luo askel askeleelta itsellesi oma Voimapuu, jonka avulla teet pienempiä tai suurempia ratkaisuja ja muutoksia elämässäsi – juuri sen verran kuin haluat. Saatuasi oman Voimapuusi valmiiksi, voit hyödyntää sitä yhä uudelleen ja uudelleen. Voit käyttää sitä oppaanasi erilaisissa pulmissa ja se antaa sinulle aina uusia näkökulmia eri elämäntilanteissa.

Omaa Voimapuutasi voit rakentaa itseksesi, ystävän tai läheisen kanssa tai pienessä ryhmässä. Minkä tavan koet itsellesi sopivimmaksi. Jonkun toisen kanssa yhdessä tai pienessä ryhmässä (esim. 3-4 henkilöä) oman puun rakentaminen voi saada uusia ulottuvuuksia yhteisen vuorovaikutuksen ansiosta.

Kirja soveltuu myös sinulle, joka autat työksesi ihmisiä heidän pulmissaan. Voimapuu on innostava apuväline asiakastyössä.

  • Sirpa
Luo oma Voimapuusi- avaimia muutokseen, e-kirja, Voimapuu
Luo oma Voimapuusi: näytesivuja

Lue lisää…