Ostosoksa

Hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon

LR Health and Beauty

Ostosoksa LR Aloe Via, Voimapuu

Oletko kiinnostunut hyvinvoinnista, terveydestä ja kauneudenhoidosta?

Tutustu LR Health and Beauty -tuotteisiin. Verkkokaupassa on tarjolla laadukkaita, saksalaisia Aloe vera -hoitotuotteita sekä muita hyvinvointituotteita kaikenikäisille; miehille, naisille ja lapsille. Lisäksi sarjasta löytyvät upeat naisten ja miesten tuoksut ja make-up -tuotteet. Tuotteita on kaikkiaan yli 300.

LR Health and Beauty -sarja on myynnissä ainoastaan LR-yhteyshenkilöiden kautta.

Iloa ja hyvinvointia sekä pientä luksusta arkeesi!

Tästä verkkokauppaan…

________________________________________________________

Miten ostaminen LR – verkkokaupasta tapahtuu?

Ennen ensimmäistä ostoskertaa, rekisteröidy LR Health and Beauty – asiakkaaksi (login -linkki verkkokaupan sivun oikeassa yläreunassa). Tämän jälkeen tilaaminen verkkokaupasta onnistuu vaivattomasti ja turvallisesti luottokortilla. Saat oman asiakasnumeron, jolla voit kirjautua sisään kauppaan omalle tilillesi aina, kun teet ostoksia.

Minuun LR -yhteyshenkilönäsi voit ottaa helposti yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla (sirpa.tiensuu@outlook.com tai voimapuu1@gmail.com). Autan sinua mielelläni, kun haluat lisätietoa tuotteista, ostamisesta tms.

Yhteystietoni ja linkki LR-kotisivulleni ”Luonnollisesti”, http://luonnollisesti.lr-partner.com löytyy myös verkkokaupan sivun ylälaidasta klikkaamalla linkkiä ”Katso lisätietoa”.

Ystävällisin terveisin
Sirpa

_______________________________

Hoitotuotteet-sivulle

Kosmetiikka-sivulle

Miten ostan LR -verkkokaupasta? (tarkemmat ohjeet)

___________________________________