Vappuideoita

Vappuideoita, Voimapuu

(Artikkelia päivitetty 12.4.2023)

Iloinen kevään juhla on jo aivan ovella. Oma vapun viettoni on edennyt jo vuosikausia melko perinteisellä kaavalla. Oli aikoja, kun siihen kuului ehdottomasti vappubailut. Myöhemmin kuvaan mukaan astuivat vappuiset lastenjuhlat. Siinä samalla toki vanhemmatkin juhlistivat vappua, hillitysti.

Nyt vappuaatto sujuu melko rauhallisesti grillaillen, hyvää kuohujuomaa nautiskellen ja keväisen luonnon heräämistä ihaillen. Grillikausi avataan yleensä vappuna oli lunta tai ei. Vapunpäivään sen sijaan kuuluu liikuntaa jo heti aamusta alkaen.

Aluksi kuuntelemaan perinteikästä puhallinmusiikkia ja kuorolaulua . Sen jälkeen seuraamaan toritapahtumia , mikäli sää suosii. Jäätelötötteröaika alkaa myös vapusta. Jos vappua ennen en ole vielä tötteröä ostanut, niin viimeistään silloin.

Useimmalla lienee oma tyylinsä ja tapansa juhlistaa vappua, mutta joskus on mukava myös uudistaa perinteitä. Kokosin oheen muutamia uudempia ja vanhempia vappuisia ideoita. Aika ajoin on tullut mieleen, että vieläköhän löytyisi intoa järjestää oikein kasarityylin  vappujuhlat? …  😊 

Vappuideoita, Voimapuu

Vappuohjelmaa

Vappupulmia, tehtäviä, pelejä ja muuta hauskaa

Vappuisia kattauksia ja sisustusideoita

Inspiroidu Styleroomin vappu-ideoista

Syhinä -blogissa vietetään mustavalkoista vappua

Annalla valkoista vappua

Ninas Decorin värikäs vappu

Mitä ruokaa vapuksi?

Ruokabloggaajien ideoita

10 herkkua vapuksi (Annin uunissa – herkullista elämää)

Teemaideoita vappujuhliin

Decorahouse.com -sivuilta löytyy runsain mitoin ideoita teemajuhliin.

Ilmapallobailut

Jäätelöbaari

Valion vappuhyvää

Iloista vappua!

 


Lisätietoa vapun vietosta:
Vapun historiaa

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s