Salonki

Hei

Lämpimästi tervetuloa Salonkiin!

Salongissa esittelen tuotteita, joihin olen tutustunut tai itse kokeillut ja joita voin oman kokemukseni pohjalta suositella myös muille. Toivon, että löydät salongista itsellesi sopivia tuotteita tutustuttavaksi ja kokeiltavaksi. – Sirpa 🍀


Onko sinun ihosi herkkä, helposti ärtyvä, kuiva tai hilseilevä?

Oma ihotyyppini on juuri tuollainen, kuiva ja helposti ärtyvä. Olen kokeillut 20 – 30 vuosikymmenen aikana monenlaisia voiteita. Osa on ollut aivan kelvollisia ja varsinkin nuorempana perusvoiteetkin riittivät hyvin kosteuttamaan kasvojen ihon.

Nyt iän karttuessa olen kaivannut huomattavasti kosteuttavampaa ja hellävaraisempaa kasvovoidetta. Löysin muutama vuosi sitten omalle ihotyypilleni juuri sopivan kasvohoitosarjan LR Health & Beauty – ihonhoitotuotteista.

LR ALOE VIA, runsaasti Aloe vera – geeliä sisältävä sarja sopii itselleni todella hyvin. Omat kokemukseni ovat olleet niin positiivisia, että innostuin jopa tuotesarjan yhdyshenkilöksi. Nyt haluaisinkin esitellä sinulle Aloe Via -kasvohoitosarjan päivävoiteen, jota olen itse käyttänyt jo useita vuosia ja ollut siihen todella tyytyväinen.

Aloe Vera Multi-Active Day Cream

Aloe veraa on perinteisesti kutsuttu ihmekasviksi, luonnonparantajaksi, palovammakasviksi ja ensiapukasviksi. Se on ollut monella eri nimellä tunnettu hyödyllinen lääkekasvi jo lähes 4 000 vuotta.

Tämän päivävoiteen pääainesosa on puhdas Aloe Vera -lehtigeeli, jota voide sisältää jopa 50 %. Lisäksi voiteessa on bio-oliiviöljyuutetta ja rypäleensiemenöljyä. Näillä ainesosilla on ihoa uudistava ja hoitava vaikutus. Erityisesti talven jälkeen iho on kuiva ja pian alkava keväinen auringonpaiste kuivattaa ihoa vielä lisää, joten ihon huolelliselle suojaamiselle on tarvetta.

Jos ongelmanasi on kuiva ja helposti ärtyvä iho, niin kokeile tätä voidetta. Se sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille, mutta parhaimmillaan se on juuri kuivalle ja herkälle iholle.