Salonki

Hei

Lämpimästi tervetuloa Salonkiin!

Salongissa esittelen hyvinvointi- ja ihonhoitotuotteita sekä muita tuotteita, joita olen itse kokeillut ja joita voin oman kokemukseni pohjalta suositella myös muille. Erityisesti pidän Aloe vera -tuotteista ja käytänkin niitä päivittäin oman hyvinvointini tukemiseen. Toivon, että löydät salongista itsellesi sopivia tuotteita kokeiltavaksi ja myöhempäänkin käyttöön tukemaan omaa hyvinvointiasi. – Sirpa 🍀


Onko sinun ihosi herkkä, helposti ärtyvä, kuiva tai hilseilevä?

Oma ihotyyppini on juuri tuollainen, kuiva ja helposti ärtyvä. Olen kokeillut 2-30 vuosikymmenen aikana monenlaisia voiteita. Osa on ollut aivan kelvollisia ja varsinkin nuorempana jopa perusvoiteet riittivät hyvin kosteuttamaan kasvojen ihon.

Nyt iän karttuessa olen kaivannut huomattavasti kosteuttavampaa ja hellävaraisempaa kasvovoidetta. Löysin muutama vuosi sitten omalle ihotyypilleni juuri sopivan kasvohoitosarjan LR Health & Beauty hyvinvointi- ja ihonhoitotuotteista.

LR ALOE VIA, runsaasti Aloe vera – geeliä sisältävä sarja sopii itselleni todella hyvin. Omat kokemukseni ovat olleet niin positiivisia, että innostuin tuotesarjan yhdyshenkilöksi. Nyt haluaisinkin esitellä sinulle Aloe Via -kasvohoitosarjan päivävoiteen, jota olen itse käyttänyt jo useita vuosia ja ollut siihen todella tyytyväinen.

Aloe Vera Multi-Active Day Cream

Aloe veraa on perinteisesti kutsuttu ihmekasviksi, luonnonparantajaksi, palovammakasviksi ja ensiapukasviksi. Se on ollut monella eri nimellä tunnettu hyödyllinen lääkekasvi jo lähes 4 000 vuotta.

Tämän päivävoiteen pääainesosa on puhdas Aloe Vera -lehtigeeli, jota voide sisältää jopa 50 %. Lisäksi voiteessa on bio-oliiviöljyuutetta ja rypäleensiemenöljyä. Näillä ainesosilla on ihoa uudistava ja hoitava vaikutus. Erityisesti nyt kesäaikana aurinko vielä kuivattaa ihoa lisää, joten ihon huolelliselle suojaamiselle on tarvetta.

Jos ongelmanasi on kuiva ja helposti ärtyvä iho, niin kokeile tätä voidetta. Se sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille, mutta parhaimmillaan se on juuri kuivalle ja herkälle ihotyypille. Kesäkuun ajan myös koko Aloe vera -kasvojenhoitosetin (päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide) saa tarjoushinnalla.