Kosmetiikka

Kesäiset hohtavat huulipunat ja muut meikit!

Aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja elämänilo kohoaa lämpötilojen myötä. Helpon ja rennon meikit luot LR Colours -perustuotteilla. Loppusilaus syntyy esimerkiksi hohtavalla huulikiillolla. 

Kesäkuun tarjouksena värikylläiset Colours-kynsilakat 2 kpl setissä. (tilausnumero 10414-1). colours_true_colour_nail_polish_2_kpl_setissaeKynsilakkojen värit saat esiin valitsemalla verkkokaupan sivun valikosta värisävyn, jolloin kuva avautuu suurempana. Jos haluat tarjoussetin, muista tilata se edellämainitulla tilausnumerolla.

LR Make-up -tuotteista löydät oikeat värisävyt niin lämmin- kuin viileäpohjaisellekin iholle. Tutustu Colours- ja Deluxe make-up sarjoihin!
___________________________________________

Inspiroidu tuoksusta!

Nyt yhteistarjous, 2 tuoksua setissä! (tilausnumero 30047)

2_tuoksua_setissa_bruce_karolina

Karolina By Karolina Kurkova

rajoitetusti saatava kesätuoksu. Kansainvälisen huippumallin persoonallinen, inspiroiva tuoksu, joka sisältää marjoja, inkivääriä ja sitrushedelmiä.

Bruce Willis Personal Edition

– rajoitetusti saatava kesätuoksu. Koe rento fiilis Bruce Willisin kanssa. Tuoksu sisältää greippiä, basilikaa ja pinjaa.

Voit valita sekä naisten että miesten tuoksun tai 2 samaa tuoksua.

________________________________________

HUOM!

Rekisteröidy  verkkokaupassa LR Health and Beauty – asiakkaaksi (Login -linkki sivun oikeassa yläkulmassa), jonka jälkeen tilaaminen onnistuu vaivattomasti ja turvallisesti luottokortilla.

LR- yhteyshenkilönäsi autan sinua mielelläni valitsemaan sopivia tuotteita. Kun haluat lisää tietoa tuotteista, ostamisesta tms… ota yhteys:

sirpa.tiensuu@outlook.com tai voimapuu1@gmail.com.

Yhteystietoni ja linkki LR-kotisivulleni ”Luonnollisesti” löytyvät myös verkkokaupan sivun ylälaidasta klikkaamalla linkkiä ”Katso lisätietoa”.

Ystävällisin terveisin Sirpa

___________________________________________________

Ostosoksa / Hoitotuotteet

Ostosoksa / Miten ostan LR verkkokaupasta?