Tietoa blogista

VoimapuuLämpimästi tervetuloa Voimapuu -blogiin!

Blogin ” punaisena” lankana on voimaantuminen, josta juontaa juurensa  blogin nimi, Voimapuu.

Voimaantua voi monin eri tavoin. Voimaa voi saada luonnosta, perheestä, työstä, harrastuksesta, arkisista askareista, estetiikasta, yhteisöllisistä tapahtumista, keskusteluista jne.  Voimaantumisprosessi on hyvin henkilökohtainen ja yksilöllinen.

Mistä kirjoitan?

Kirjoitan mm. työelämästä, työssä jaksamisesta ja sen tukemisesta  (Tänään töissä) sekä elämän muutosvaiheista, jolloin useimmiten on erityinen tarve löytää ja uusintaa omia voimavaroja (Tienhaarassa).

Olen työskennellyt hoitotyössä, sosiaalisen ja ammatillisen kuntoutuksen sekä ohjauksen parissa. Työssäni olen huomannut luovien, taidelähtöisten menetelmien voimauttavan vaikutuksen, mistä syystä haluan tuoda esiin erityisesti taiteen ja kulttuurin tervehdyttäviä ja vahvistavia vaikutuksia (Voimaa kulttuurista).

Voimaantumiseen ja rentoutumiseen ei välttämättä tarvitse lähteä etsimään erityisiä keinoja ja menetelmiä. Voimaantuminen voi tapahtua myös arjessa, kunhan vain huomaa arkipäivän voimaa tuovat pienetkin ilonaiheet (Iloa ideoista).

Kurkkaa blogiteksteihin pintaa syvemmälle. Klikkaa linkkejä; useimmista aiheista löytyy myös toisenlainen näkökulma…

Toivon, että löydät blogista iloa, hyvää mieltä sekä voimaa arkipäivääsi!

Antoisia hetkiä Voimapuu -blogin parissa!  Sirpa  – ❤

PS. Kaikki palaute blogin sisällöistä on tervetullutta! Ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla: sirpatiensuu.blogit@gmail.com

Lue lisää:

Avaimia voimaantumiseen

Miksi kirjoitan blogia?

_______________________________________________________________________