Mitä lahjaksi valmistuvalle?

Mitä lahjaksi valmistuvalle? Voimapuu

Kesäkuun alku on valmistujaisten aikaa. Monelle valmistuminen tai ylioppilaaksi tulo tarkoittaa myös merkittävää elämänmuutosta – ehkä aloittamista uudessa työpaikassa tai jatko-opintojen aloittamista toisella paikkakunnalla.

Juhlakutsun saaneille valmistujaiset tarkoittavat yleensä pohdintaa siitä, millainen lahja olisi paras? Lahjan ideoiminen on helpompaa silloin, kun tunteen lahjan saajan hyvin.

Tapakouluttaja Helena Valosen mukaan lahjan antamisesta ei saisi tulla juhlien itsetarkoitus, vaan tärkeintä on, että päästään onnittelemaan ja tukemaan valmistunutta. Kukat ovat siten yhtä arvokas lahja kuin vaikkapa rahakirjekuori.

Rahalahjan summan voi valita oman kukkaron mukaan tai sen perusteella, kuinka läheinen valmistunut lahjan antajalle on. Lahjan voi hankkia myös kimpassa, varsinkin jos tiedetään, mistä lahjan saaja pitää.

Mitä lahjaksi valmistuvalle? Voimapuu

Valmistujaislahjaksi elämys

Omassa perheessäni on tullut viime vuosina melkeinpä tavaksi valita lahjaksi elämys –  olipa kyseessä sitten valmistuminen tai muu merkkipäivä. Jos onnistuu valitsemaan sopivan elämyksen, on se lahja, mikä muistetaan vielä silloinkin, kun vaikkapa lahjaksi saadut rahat on jo tuhlattu.

Alkuun olin hiukan epäileväinen Elämyslahjat -palvelun käytössä; oliko aivan varmaa, että lahjan saaja varmasti pääsee nauttimaan jo maksetusta elämyksestä? Voiko palveluntarjoajaan luottaa? Positiivista palautetta kuultuani, olen kerta toisensa jälkeen tilannut lahjaksi elämyksen. Useimmat lahjan saajat ovat olleet tyytyväisiä ja jopa iloisesti yllättyneitä.

Elämyslahjojen valinnassa on se hyvä puoli, että jos ei aivan varmasti tiedä, mikä lahjan saajaa eniten miellyttäisi, voi ostaa avoimen lahjakortin haluamalleen summalle. Tällä summalla lahjan saaja voi valita sopivimman elämyksen kohtalaisen suuresta valikoimasta. Summan voi käyttää myös kalliimpaan elämykseen maksamalla erotuksen itse.

Elämys on mahdollista tilata lahjakorttina ja antaa se valmistuvalle henkilökohtaisesti tai sen voi osoittaa myös suoraan lahjan saajan sähköpostiin, joten se toimii hyvin myös viime hetken muistamisena.

Ohessa linkit elämyslahjat -sivustolle ja blogiin, jossa on monenlaisia kuvauksia ja kokemuksia elämyksistä.jj

Elämyslahjat.fi

Blogi/elämyslahjat

Mitä elämyksiä nuoret haluavat valmistujaislahjaksi vuonna 2018?

Perinteiset lahjaideat ovat yhä suosittuja, ohessa lisää ideoita:

Valmistujaislahja – Lahja valmistuneelle

Katso kevään lahjavinkit 7 eri ihmistyypille – kympeillä ja satasilla

Värssyjä onnittelukorttiin

Onnea kaikille valmistuneille sekä heidän läheisilleen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s